всі категорії

Новини

Незабаром JWELL Machinery представить німецький K2022

Час: 2022-10-14 Коментар: 20

Після трьох років відсутності JWELL Machinery знову візьме участь у виставці K - 2022 Dusseldorf International Plastics and Rubber Exhibition(№ стенду JWELL: 16D41&14A06&8bF11-1), який, як очікується, відбудеться з 19 по 26 жовтня та розкриє таємницю K2022 у Дюссельдорфі. На виставці 2022 року JWELL покаже низку передового екструзійного обладнання, щоб надати глобальним клієнтам професійні та індивідуальні загальні рішення для обладнання для екструзії пластику в різних сегментах.

1

2

Будучи найбільшою та найвпливовішою виставкою пластику та гуми у світі, K Show є не лише індикатором майбутнього напрямку розвитку галузі, а й місцем, де експерти можуть спілкуватися та генерувати нові ідеї. Як глобальний постачальник рішень для екструзійних технологій, JWELL Machinery активно співпрацює з передовим екструзійним обладнанням і технологіями в Європі, глибоко вивчає розробку та застосування нових матеріалів і нових процесів і прагне надавати більш конкурентоспроможні рішення для майбутнього розвитку клієнтів. Для нас виставка K — це не лише повна демонстрація сили китайських продуктів на міжнародній арені, а й чудова можливість для навчання.


Лінія виробництва невидимих ​​брекетів із ТПУ

3


Лінія екструзії плівок і листів ТПУ

4


Лінія екструзії медичних пакувальних матеріалів

5


Видувна машина для лікарняного ліжка
6


Екструзія медичного прецизійного катетера

7


Вихід за кордон у світ є єдиним способом для китайських національних підприємств стати більшими та сильнішими. JWELL Machinery бере участь у виставці K протягом семи років поспіль. На виставці ми можемо повністю спілкуватися з більшою кількістю клієнтів віч-на-віч, розуміти потреби користувачів і надавати більш ретельне та продумане обслуговування для старих клієнтів. Ви також можете знайти багато нових друзів і продемонструвати свої новітні продукти та технології. Проектуйте та виробляйте індивідуальне екструзійне обладнання відповідно до сегментації галузі, щоб клієнти були задоволені, розуміли бачення та стратегію клієнта. З професіоналізмом ми постійно вдосконалюємо наші продукти, послуги та цінності, передбачаємо та задовольняємо потреби клієнтів, зобов’язуємось надавати клієнтам цілісні рішення та створювати ефективні альянси між клієнтами та постачальниками. Для того, щоб китайська пластикова машина завоювала визнання та повагу на міжнародному ринку, відіграла позитивну провідну роль.


Лінія екструзії плівки EVA / POE / PVB / SGP

8


FPV флоат-видувна машина

9


Лінія екструзії PP/PE PVDF/PET Composite PV backsheet
10


Одношнекова екструзійна лінія WPC/HDPE (піноутворення).

11


Серія для компаундування та гранулювання біорозкладаної пластмаси

12


Лінія екструзії ПВХ вікон і жалюзі

13


Під час 8-денної виставки провідні компанії світової індустрії пластмас і гуми продемонструють продукцію та технології галузі на найвищому міжнародному рівні. Люди JWELL дорожать можливістю спілкуватися з галузевими користувачами, особливо після епідемії, яка принесе іншу атмосферу. Ми вже з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами в Дюссельдорфі з 19 по 26 жовтня 2022 року.

14


Гарячі категорії