всі категорії

Новини

Сонячна фотоелектрична плівка Eva

Час: 2022-09-01 Коментар: 13

Фотоелектрична плівка Eva повна назва PHOTOVOLTAIC Eva hot melt film — це професійне застосування в упаковці фотоелектричних елементів із використанням трубопровідної термореактивної плівки. Фотоелектрична плівка Eva є важливим типом термоплавкої плівки, вона має хороші характеристики в адгезії, довговічності, оптичних характеристиках та інших аспектах, що робить її все більш і більш широко використовуваною в сучасних компонентах і різних оптичних продуктах.

Зображення сонячної плівки eva:

1

Переваги фотоелектричної плівки Eva:

Переваги фотоелектричної плівки Eva та переваги термоплавкої плівки Eva для збереження однакових характеристик термоплавкої плівки Eva: водостійкість, стійкість до сухого чищення, низька температура плавлення, стійкість до низьких температур мінус 20 градусів, стійкість до високих температур 80 градусів, без запаху , захист навколишнього середовища, хороша повітропроникність, хороша міцність на розтяг, висока міцність склеювання, хороша еластичність.

На додаток до вищезазначених функцій можна також узагальнити наступні характеристики:
Висока прозорість, висока адгезія для всіх типів інтерфейсів, включаючи скло, метал і пластик;
Хороша міцність може протистояти високій температурі, вологи, ультрафіолету тощо.

Низька температура суміші та легке зберігання.

2


Jwell надає повне рішення для лінії виробництва фотоелектричної плівки EVA Solar, якщо у вас є якісь потреби, будь ласка, зв’яжіться з нами.
Контактна особа: Байрон Лю
Пошта:[захищено електронною поштою],[захищено електронною поштою]

Гарячі категорії